020 761 9900 | info@kemlan.fi | Golfkentäntie 8, 33960 Pirkkala

Kokonaispalvelumme parantaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiatehokkuutta, taloudellisuutta ja toimintavarmuutta.

Asennuspalvelut

Asennuspalvelumme tarjoaa kaikenlaiset LVI-työt taloyhtiöille ja yrityksille. Palvelumme auttavat ehkäisemään turhaa energiankulutusta, putkiston ja toimilaitteiden rikkoutumista sekä eriarvoisia asuinolosuhteita.

Asennuspalvelumme suorittaa toimenpiteitä pienistä korjauksista suurempiin kokonaisuuksiin. Asennamme ja huollamme erilaisia suodattimia ja ilmanpoistimia sekä muita komponentteja, jotka edesauttavat järjestelmien normaalia ja energiatehokasta toimintaa. Toteutamme lämmönjakokeskusten saneeraukset, lämmönsiirrinhuollot ja lämmitysmuodon vaihdot sähköasennuksineen.

Toteutamme työt kohteissa luotettavasti ja ammattitaitoisesti sovitussa aikataulussa. Työn päätteeksi asiakas saa asennusraportin tehdyistä töistä.

Lue myös monipuolisista huolto- ja kunnossapitopalveluistamme. >

Palvelukokonaisuus

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelupaketin, joka parantaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiatehokkuutta, taloudellisuutta ja toimintavarmuutta.

1. Kartoitus ja raportointi

2. Suunnittelu ja aikataulutus

3. Toimenpiteet

4. Loppuraportointi

5. Jälkitarkastukset

Haluaisitko lisätietoa juuri sinun 
taloyhtiösi tilanteesta?

Vastaamme kysymyksiinne mielellämme. Ota yhteyttä, niin ratkaistaan kiinteistönne jäähdytys- ja lämmityshuolet kerralla!

Ota yhteyttä