020 761 9900 | info@kemlan.fi | Golfkentäntie 8, 33960 Pirkkala

Kaikki tarvitsemasi palvelut taloyhtiön lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien kunnossapitoon.

Toiminta­periaatteemme

Toimintamme perustuu kokonaisuuden hallintaan. Asiakkaan kannalta on helppoa, kun luotettava toimija suorittaa itsenäisesti kokonaisuuden alusta loppuun asti sovitussa aikataulussa.  Näin asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut saman katon alta mahdollisimman pienellä vaivalla.

Suoritamme kaikenlaiset toimenpiteet kiinteistöjen LVI-järjestelmissä pienistä korjauksista suurempiin kokonaisuuksiin.

Pystymme toteuttamaan asiakkaalle urakointina esimerkiksi lämmitysjärjestelmän täydellisen saneerauskorjauksen mittauksineen, säätöineen, pesuineen ja venttiilien vaihtoineen. Toteutamme verkostojen mittaus-, säätö- ja puhdistustöitä myös aliurakkana muille urakoitsijoille.

Säätöurakan ohessa teemme verkostoon vesianalyysin, jonka perusteella voimme suositella asiakkaalle muita tarpeellisia toimenpiteitä järjestelmän energiatehokkuuden ja toimivuuden ylläpitämiseksi.

Työn päätteeksi toimitamme asiakkaalle kattavan raportin eri työvaiheista ja toimenpiteistä. Raportin avulla isännöitsijän on helppo viestiä tehdyistä toimenpiteistä taloyhtiön hallitukselle.

Ydinarvomme ovat ammattimaisuus, luotettavuus ja rehellisyys. Meille tärkeintä on asiakkaan tarpeen havaitseminen ja parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytäminen.

Hyvät asiakassuhteet ovat meille avainasemassa, ja pätevät ja kokeneet asiantuntijamme palvelevat jokaista asiakasta mahdollisimman hyvin.

Lue lisää palveluistamme

Palvelukokonaisuus

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelupaketin, joka parantaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiatehokkuutta, taloudellisuutta ja toimintavarmuutta.

1. Kartoitus ja raportointi

2. Suunnittelu ja aikataulutus

3. Toimenpiteet

4. Loppuraportointi

5. Jälkitarkastukset

Haluaisitko lisätietoa juuri sinun 
taloyhtiösi tilanteesta?

Vastaamme kysymyksiinne mielellämme. Ota yhteyttä, niin ratkaistaan kiinteistönne jäähdytys- ja lämmityshuolet kerralla!

Ota yhteyttä