020 761 9900 | info@kemlan.fi | Golfkentäntie 8, 33960 Pirkkala

Parempaa asuinviihtyvyyttä ja toimintavarmuutta sekä säästöä energiakustannuksiin.

Keskitymme asunto-osakeyhtiöiden lämmönsiirto­järjestelmiin. Teemme erilaisia kartoituksia, jotka helpottavat isännöitsijöiden ja yhtiöiden hallitusten ymmärrystä laitteiden ja järjestelmien toiminnasta.

Selvitämme putkiston ja laitteiston käyttöikää ja kuntoa kartoituksilla. Niiden perusteella toteutamme toimenpiteitä, jotka auttavat järjestelmiä toimimaan normaalisti ja energiatehokkaasti sekä ehkäisevät putkistojen ja toimilaitteiden rikkoutumista.

Toimenpiteiden avulla saavutetaan säästöjä energia- ja huoltokustannuksista. Samalla asuinviihtyvyys paranee.

Suoritamme erilaisia mittaus- ja säätöpalveluita. Lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesijärjestelmien tasapainotustöiden tarkoituksena on luoda asiakkaidemme nestejärjestelmiin normaali, energiatehokas ja verkostoa rasittamaton tila.

Tuotamme asiakkaillemme säästöjä parantamalla järjestelmien energiatehokkuutta, taloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Tutkimme laboratoriossamme erilaisien nestekiertojärjestelmien vesinäytteitä. Niiden perusteella voimme suositella mahdollisia toimenpiteitä verkostoihin. Teemme verkostojen kemiallisia puhdistuksia ja vesihuuhteluja.

Asennamme erilaisia suodattimia ja ilmanpoistajia sekä muita komponentteja, jotka edesauttavat järjestelmien normaalia ja energiatehokasta toimintaa. Toteutamme lämmönjakokeskusten saneeraukset ja lämmitysmuodon vaihdot.

Raportoimme asiakkaillemme mahdollisimman kattavasti eri työvaiheista ja toimenpiteistä. Raportin avulla isännöitsijän on helppo viestiä tehdyistä toimenpiteistä taloyhtiön hallitukselle.

Lue tarkemmin palveluistamme:

Palvelukokonaisuus

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelupaketin, joka parantaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiatehokkuutta, taloudellisuutta ja toimintavarmuutta.

1. Kartoitus ja raportointi

2. Suunnittelu ja aikataulutus

3. Toimenpiteet

4. Loppuraportointi

5. Jälkitarkastukset

Case-esimerkki

Katso case-esimerkki toteuttamastamme projektista taloyhtiössä, jossa ongelmana oli epätasainen lämmönjakautuminen. Teimme kohteeseen lämmitysverkoston tasapainotuksen, puhdistuksen ja korroosiosuojauksen.

Lue lisää

Haluaisitko lisätietoa juuri sinun taloyhtiösi tilanteesta?

Vastaamme kysymyksiinne mielellämme. Ota yhteyttä, niin ratkaistaan kiinteistönne jäähdytys- ja lämmityshuolet kerralla!

Ota yhteyttä