020 761 9900 | info@kemlan.fi | Golfkentäntie 8, 33960 Pirkkala

Kattava kokonaispalvelumme parantaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiatehokkuutta, taloudellisuutta ja toimintavarmuutta.

Miksi Kemlan?

Taloyhtiön suurimpia kustannuksia aiheuttaa lämpöenergia. Epätasainen lämmön jakautuminen aiheuttaa asuinkiinteistöissä turhaa kulutusta ja eriarvoiset asuinolosuhteet.

Ratkaisumme:

  • Kemlan-palveluiden avulla yllättäviä ongelmia ja korkeita käyttökustannuksia voidaan ehkäistä.
  • Verkoston toiminnan ylläpidolla, oikeilla säädöillä ja suunnitelmallisella ennakkohuollolla sekä lämmityksen energiakulutuksen seurannalla varmistamme, että lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät toimivat kustannustehokkaasti.
  • Toteuttamillamme toimenpiteillä saavutetaan n. 10–20 prosentin säästö energiakustannuksiin. Onnistuneilla säätötoimenpiteillä on lyhyt takaisinmaksuaika.
  • Lisäksi asumismukavuus paranee, kun lämpö jakautuu tasaisesti ja verkosto toimii hiljaisesti. Optimaalinen sisäilman lämpötila edesauttaa myös kiinteistön kunnossa pysymistä.

Kemlan-palvelut edut

Kemlan-palvelut on KL-Lämpö Oy:n LVI-asiantuntijapalveluita tuottava osasto. Kemlan on toiminut nykyisellä toimintatavalla vuodesta 2017. Palvelumme nojaa KL-Lämpö Oy:n yli 25 vuoden osaamiseen ja asiantuntemukseen vedenkäsittelystä.

Asiakkaanamme saat saman katon alta markkinoiden kattavimman kokonaispalvelun taloyhtiön lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien kunnossapitoon.

Lue lisää palveluistamme

Palvelukokonaisuus

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelupaketin, joka parantaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiatehokkuutta, taloudellisuutta ja toimintavarmuutta.

1. Kartoitus ja raportointi

2. Suunnittelu ja aikataulutus

3. Toimenpiteet

4. Loppuraportointi

5. Jälkitarkastukset

Haluaisitko lisätietoa juuri sinun 
taloyhtiösi tilanteesta?

Vastaamme kysymyksiinne mielellämme. Ota yhteyttä, niin ratkaistaan kiinteistönne jäähdytys- ja lämmityshuolet kerralla!

Ota yhteyttä