020 761 9900 | info@kemlan.fi | Golfkentäntie 8, 33960 Pirkkala

Kattava kokonaispalvelu lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien sekä käyttövesiputkien huoltoon ja kunnossapitoon.

Huolto- ja kunnossapitopalvelut

Palvelumme auttavat ehkäisemään turhaa energiankulutusta, putkiston ja toimilaitteiden rikkoutumista sekä eriarvoisia asuinolosuhteita. Toimenpiteiden myötä järjestelmien säätöautomatiikka toimii paremmin, lämpö jakautuu tasaisemmin, ennakoimattomat huoltokäynnit vähenevät sekä asumis- ja oleskelumukavuus paranevat.

Puhdistamme nestekiertoisia verkostoja yli 25 vuoden kokemuksella erilaisin menetelmin avaimet käteen -periaatteella. Korroosiosuojauksella ehkäisemme korroosion ja kerrostumien aiheuttamia ongelmia.

Saneerauspuhdistus

Lataa esite

Käyttöönottopuhdistus

Lataa esite

Suoritamme kaikenlaiset toimenpiteet kiinteistöjen LVI-järjestelmissä pienistä korjauksista suurempiin kokonaisuuksiin (esim. lämmitysverkosto- tai käyttövesiremontit).

Huollamme erilaisia lämmitysjärjestelmiä lämmönlähteeseen katsomatta (kaukolämpö, maalämpö, ilma-vesilämpö, öljy) sekä toteutamme lämmönsiirrinhuoltoja.

Toimenpiteet suunnitellaan aina tapauskohtaisesti tekemämme kuntokartoituksen perusteella. Tyypillisessä kohteessa huoltotoimenpiteisiin sisältyvät verkoston kemiallinen puhdistus, huuhtelu ja korroosiosuojaus sekä verkoston mittaus-, säätö- ja tasapainotustyö.

Lisäksi vaihdamme tarvittaessa puutteelliset toimilaitteet uusiin ja asennamme sivuvirtasuodattimen ja alipaineilmanpoistimen, jotka auttavat ylläpitämään järjestelmän häiriötöntä toimintaa.

Ammattitaitoiset huoltoasentajamme huoltavat ja kunnostavat järjestelmäsi sovittuna ajankohtana, sovitussa aikataulussa.

Työn päätteeksi toimitamme asiakkaalle kattavan raportin eri työvaiheista ja toimenpiteistä.

Palvelukokonaisuus

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelupaketin, joka parantaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiatehokkuutta, taloudellisuutta ja toimintavarmuutta.

1. Kartoitus ja raportointi

2. Suunnittelu ja aikataulutus

3. Toimenpiteet

4. Loppuraportointi

5. Jälkitarkastukset

Haluaisitko lisätietoa juuri sinun taloyhtiösi tilanteesta?

Vastaamme kysymyksiinne mielellämme. Ota yhteyttä, niin ratkaistaan kiinteistönne jäähdytys- ja lämmityshuolet kerralla!

Ota yhteyttä